Justícia agruparà les tres seus judicials de Rubí en un únic edifici l’any 2018

Redacció.

El Departament de Justícia cerca un edifici de lloguer que sigui prou gran per agrupar tots els jutjats de Rubí, que actualment estan distribuïts en tres espais diferents. El nou immoble tindrà al voltant de 5.500 metres quadrats i doblarà l’actual superfície dedicada a usos judicials en aquesta ciutat. La licitació del lloguer tindrà lloc durant aquest mes de març. El propietari de l’immoble es farà càrrec tant de l’adequació de les instal·lacions com del seu manteniment. El Departament de Justícia destinarà 20,6 M€ al lloguer de l’edifici per un període de 20 anys, entre el 2018 i el 2038. Aquesta despesa la va aprovar el Consell Executiu en la reunió del passat 14 de febrer.

Amb tots els jutjats ubicats en una nova i única seu judicial, el Departament de Justícia resoldrà els problemes logístics de l’actual dispersió i millorarà tant l’atenció al ciutadà com les condicions de treball. Els jutjats disposaran d’unes instal·lacions expressament dissenyades per a desenvolupar la seva funció i que, per exemple, tindran àmbits de circulació privats, públics i restringits; un espai independent per al jutjat de guàrdia; una zona de custòdia i una sala de reconeixements adequada; a més d’espais accessibles per a tothom. La nova seu judicial també estarà preparada per a la implantació de la nova oficina judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *