Inés Landín, nova Gerent de l’Associació Professional d’Administradors Concursals

Redacció.

Ines LandinL’Associació Professional d’Administradors Concursals d’Espanya (ASPAC) anuncia la incorporació d’Inés Landín com a Gerent, amb l’objectiu de contribuir a donar a conèixer el valor que aporten els administradors concursals a l’economia i la societat espanyoles, així com a millorar els procediments concursals i establir criteris tècnics i deontològics d’actuació professional.

Entre les tasques assignades, l’Inés s’encarregarà de col·laborar amb la Junta directiva perquè compleixin les seves comeses estatutàries i executar els seus acords, així com coordinar el funcionament de l’Associació i estar en comunicació amb els associats i atendre les seves peticions.

Inés Landín compta amb una àmplia trajectòria professional. Ha estat advocada i economista en Redstructura AIE, societat formada per set despatxos professionals, especialistes en matèria concursal. Prèviament va ser Gerent del Registre d’Economistes Forenses (REFor) durant més de set anys, on dirigia el seu Centre de Formació online, entre altres responsabilitats. Anteriorment, va estar treballant com a Procuradora en el partit judicial d’Almeria durant 4 anys.

Inés és llicenciada en Dret per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i en Recerca i Tècniques de mercat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *