Lluis Riera Pijuan presentarà la seva candidatura a Degà de la Junta de Govern de l’ICAB

Per A. Salvador.

Barcelona.

Lluis Riera Pijuan ha anunciat, també, la seva candidatura a Degà de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) en les properes eleccions de la corporació d’advocats de la Ciutat Comtal.

Riera, que competirà en aquestes eleccions contra Eugènia Gay i Jordi Pintó, és advocat, administrador i mediador concursal. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1976, és advocat en exercici a Barcelona des de l’any 1977, havent-se especialitzat entre d’altres, en Dret Laboral, Penal/Mercantil i Concursal/Mercantil. Entre d’altres, ha sigut Conseller de la Caixa d’Advocats i Secretari del col·lectiu Juristes Cristians.

La Candidatura “Som Legals” neix amb la “il·lusió de renovar, innovar i adaptar les eines i les circumstàncies que tenim els professionals del Dret, en els temps actuals”. Així mateix, la candidatura de Riera vol i reclama que l’advocacia com a professió tingui la dignitat que es mereix, una “dignitat avalada per un reconeixement de la nostra feina”.

Segons s’exposa per la seva candidatura, “Som Legals” es presenta per defensar un “Col·legi lluitador pels nostres interessos, coneixedor de les nostres necessitats del dia a dia”. Entre les seves principals propostes destaquen, entre d’altres, que la Ciutat de la Justícia tingui una sala d’alletament i/o una guarderia per ajudar a la conciliació dels companys i companyes pares i mares; i la negociació d’una nova pòlissa de responsabilitat civil més econòmica.

Lluis Riera Pijuan

La Candidatura “Som Legals”

La motivació de Riera a esdevenir Degà de l’ICAB ve determinada per la voluntat dels companys advocats que formen la Candidatura, tots “professionals amb inquietuds i ganes de millorar el funcionament del Col·legi i que veuen en Lluís Riera al company, amb experiència i compromès amb la dignificació de la professió, idoni per encapçalar la Candidatura de la il·lusió”, ens exposen des de la Candidatura “Som Legals”.

Lluis Riera concorrerà en aquestes eleccions juntament amb Maria José Montserrat (Candidata a Vicedegana), Alfredo Vallo (Candidat a Secretari), Constantino Pes, Mario Idoate, Alba Conde, Pablo Jorquera, Claudia Ruiz Macián-Dagnino, Ricardo Miracle, Laura Gaude, Alberto Ramentol, Eduardo Vila, Míriam Broto, Jaume Muñoz Ramos, Purificación López i María José Martín.

Candidatura Som Legals
Font: www.somlegals.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *