Qui és qui en la Candidatura Pintó a les eleccions a l’ICAB?

Per A. Salvador.

Barcelona.

Mentre que les candidatures d’Eugènia Gay i de Lluis Riera ja havien donat a conèixer als membres que conformarien els seus equips als propers comicis electorals a la Junta de Govern, la candidatura de Jordi Pintó Sala s’havia mantingut bastant gelosa de donar a conèixer, públicament, a tots els membres del seu equip.

Avui, finalment, Pintó ha presentat públicament als membres del seu equip, capitanejat, amb ell, per María Eugenia de Olivar Oliver, sòcia del bufet penalista Zegrí & de Olivar Advocats (Candidata a Vicedegana) i Mercedes Cuyás Palazón, sòcia del bufet Maresca. (Candidata a Secretària).

Jordi Pintó Sala ha volgut dotar la seva candidatura d’una veritable vessant internacional, incorporant, a més, a les lletrades Valentina Mazzoni (Advocada en Mazzoni & Associats – Defensa Penal), d’origen italià, i Mirla Angulo Torres (Advocada en Angulo i Associats), d’origen veneçolà, així com a Mario Enrique García, advocat de nacionalitat peruana.

Així mateix, concorreran en aquestes eleccions, conjuntament amb el President del Consell Rector de l’ISDE, com a candidats a diputats: Juan Carlos Barthe Garrido (‎Soci Director en Juan Barthe Abogados i ex soci en Cuatrecasas), Marta Puente Fluviá (Advocada associada en Morison Asesors Legals), Verónica Tallón Álvarez (Advocada en Grup Carles), José Manuel Garrido Gómez (Soci en Cel Advocats), David Serra Lázaro, Juan Ignacio Alonso Dregui (Soci en Dentons Barcelona), Manuel Martinez Riba (Soci en ID Law Partners – Brugeras, García-Bragado, Molinero & Asociados), Montserrat Izquierdo Tugas (Advocada en Izquierdo i Tugas Associats), Mónica Tornadijo Sabaté (Advocada en Almécija Advocats), Nieves Briz Puertas (Sòcia en Jausas i ex EY) i Antonio Almenara Pérez (Soci en ETL Global Nexum).

Candidatura Pintó ICAB
Els membres de la Candidatura Pintó durant l’enregistrament del video de campanya per exemplificar la necessitat que els advocats estiguin presents en la cocció de les lleis

Per al candidat a Degà, Jordi Pintó, “l’equip plural i multidisciplinari que formem aquesta candidatura apostem per una nova manera de gestionar l’ICAB basada en la transparència i en la renovació i defugim del continuisme que ha imperat en aquesta institució els últims anys. Volem estar en la cuina, preparant o cuinant les lleis“.

Així mateix, des de la Candidatura Pintó s’aposta, especialment, per estar presents en la redacció dels primers esborranys dels avantprojectes i en la preparació de les lleis. En aquest sentit, defensen que “no serveix de res aparèixer una vegada s’ha publicat una llei “per sortir a la foto” i anunciar obvietats. El nostre degà ha d’estar en la cuina, on es prepara el menjar, i no en el menjador on se serveix”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *