Quins són els membres de la pre-candidatura de Mª Eugènia Gay a les eleccions a l’ICAB?

Redacció.

Barcelona.

S’apropa l’inici de la campanya electoral que marcarà el futur de l’advocacia barcelonina en els pròxims quatre anys; les principals candidatures que s’enfrontaran en aquests comicis ja han començat a posar en marxa diversos actes de pre-campanya per iniciar el recapte de vots per a aquest proper juny. Si fa escassos dies parlàvem a El Jurista dels membres de la candidatura Pintó, avui repassarem els perfils dels companys que concorreran a les eleccions amb Mª Eugènia Gay.

Equip de Mª Eugènia Gay
Part de l’equip de Mª Eugènia Gay

Quins són els membres de la pre-candidatura Gay?

El càrrec de Vicedegà el lluitarà Jordi Pina Massachs, advocat especialista en Dret Penal i actual soci del despatx Molins & Silva Defensa Penal. Pina ha format part, anteriorment, de la Junta de Govern de l’ICAB, essent el responsable de Torn d’Ofici, Estrangeria i de la Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia (CRAJ). Així mateix, Jordi Pina està a dia d’avui considerat com un dels penalistes mès mediàtics de la ciutat comtal, per la seva participació com advocat de Jordi Montull al Cas Palau o d’Irene Rigau al Cas 9N.

Seguidament, Jesús Sánchez García, disputarà en aquestes eleccions el càrrec de Secretari de la Junta de Govern. Especialista en Dret Civil i Dret Processal Civil, actualment, és soci del despatx Zahonero & Sánchez, Abogados Asociados. Sánchez és l’actual president de la Secció Processal i vicepresident de la Comissió Normativa de l’ICAB i el CICAC. Així mateix, ja va ser diputat de la Junta de Govern de l’ICAB.

Josep M. Balcells Cabanas es presenta en aquestes eleccions com a candidat a Tresorer de la Junta de Gobern de l’ICAB per la pre-candidatura Gay; és especialista en Dret Mercantil Internacional i soci del despatx Baker McKenzie Barcelona. Balcells ja va ser, anteriorment, membre de la Comissió Econòmica, així com Tresorer de l’ICAB.

Sobre els candidats a Diputats de la pre-candidatura Gay

Olga Arderiu Ripoll (candidata a Diputada) és advocada penalista i sòcia directora de MDA Advocats Penalistes. Va ser vicepresidenta de la Secció de Dret Penal i vocal d’aquesta mateixa secció. Així mateix, ha estat secretària – tresorera i vocal de la Comissió de Dones Advocades, així com vocal del GAJ Barcelona.

Joaquim de Miquel Sagnier (candidat a Diputat) és especialista en Dret de Família i soci d’Euroforo Arasa de Miquel Advocats. Va ser secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, diputat responsable de deontologia, diputat responsable de l’organització d’SRP i és membre de la Secció de Família. Així mateix va ser President del Grup d’Advocats Joves.

Carlos Echávarri Paniagua (candidat a Diputat) és especialista en Dret Penal i és soci del despatx Tubau-Lajara-Echávarri Abogados Penalistas. Ha estat membre de la Secció de Dret Penal de l’ICAB i professor de Dret Penal i de Dret Penal Processal a l’Escola de Pràctica Jurídica entre els anys 2010 a 2016.

Susana Ferrer Delgadillo (candidata a Diputada) té una visió transversal de l’exercici de la professió i exerceix en Civil, Mercantil i Administratiu, així com en Dret Consultiu i en Dret Processal. Susana Ferrer és sòcia del despatx Coronas Advocats. Així mateix, va ser vicepresidenta de la secció de Dret Civil de l’ICAB.

Núria Flaquer Molinas (candidata a Diputada) és especialista en Dret Processal Civil, Dret Concursal, Dret Penal i Dret Contenciós-Administratiu. Flaquer és advocada processalista de J&M Advocats i Economistes. Va ser professora de Violència Domèstica i de Gènere de la Diputació de Barcelona en diferents cossos policials.

Alejandro Fuentes-Lojo (candidat a Diputat) és especialista en Dret Civil, Dret Processal i Dret de la Propietat Intel·lectual. L’Alejandro és advocat al Bufete Fuentes Lojo. Així mateix, és professor de Dret Civil a l’ICAB.

Frederic Munné i Catarina (candidat a Diputat) és especialista en Arbitratge, Dret Processal i Dret Civil. Munné és soci a Munné & Muñoz-Sabaté. Actualment, és vocal de la Secció de Dret Processal de l’ICAB.

Yvonne Pavía Lalauze (candidata a Diputada) és especialista en Dret Concursal, Dret Processal i Dret Civil. És sòcia del despatx Brugueras García-Bragado, Abogados. Va presidir la Secció de Dret Processal de l’ICAB i va ser membre de la Secció de Prospectives Professionals. Actualment, és membre de la Secció de Processal, Concursal i Civil.

Rodolfo Tesone Mendizabal (candidat a Diputat) és especialista en Dret Digital i d’Internet, Compliance i Transformació Digital. Tesone és advocat i soci director de Digital Law Consulting i president de l’Associació de l’Advocacia Digital (ENATIC). Va ser president de la Secció de Dret de les TIC de l’ICAB i és membre de les seccions de Dret TIC, Mercantil i Propietat Intel·lectual. 

Maria Carmen Valenzuela Hidalgo (candidata a Diputada) és especialista en Dret Penal, Dret de Circulació i mediació. És advocada al despatx Valenzuela Abogados i va ser diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, on va ser responsable de les comissions del Torn d’Ofici, Estrangeria, Penitenciari i Dret dels animals.

Cristina Vallejo Ros (candidata a Diputada) és especialista en Dret Processal Civil, Dret Civil i Dret Mercantil. Vallejo és sòcia directora del despatx Vallejo, Pedrosa, Garcia Bello (VPG) Abogados. És coordinadora de Civil a l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) de l’ICAB i forma part del Consell Formatiu de l’ICAB.

Emma Gumbert Jordan (candidata a Diputada) és advocada laboralista i sòcia del despatx Antràs Advocats. Així mateix, és membre de les associacions FORELAB i ASNALA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *