Jordi Pintó demana l’habilitació del vot telemàtic per a les eleccions a l’ICAB

Redacció.

Divendres passat, Jordi Pintó Sala, Candidat a Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, va presentar un escrit dirigit a la Junta de Govern del ICAB, signat per ell i pels membres de la seva candidatura, sol·licitant que en les eleccions del juny vinent s’apliqui l’article 98.3 dels estatuts del Col·legi i es pugui votar telemàticament.

Així mateix, Pintó, sol·licita a la resta de candidats que s’adhereixin a la seva petició de vot telemàtic per a les eleccions d’aquest mes de juny en favor d’una major participació.

Per a Jordi Pintó, “aquest sistema de vot fomentaria la participació en unes eleccions que, encara que tractant-se d’un ens d’afiliació obligatòria, la participació és sempre molt baixa”. Segons Pintó, “es tracta d’un sistema que permet la millora de la connexió entre el col·legiat i el Col·legi i representa un pas en endavant en la transparència, la modernització, la participació i l’adaptació a les necessitats dels col·legiats, quatre dels eixos del programa que presentem sota el nom “180º, un altre ICAB és possible“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.