Jordi Pintó demana l’habilitació del vot telemàtic per a les eleccions a l’ICAB

Redacció.

Divendres passat, Jordi Pintó Sala, Candidat a Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, va presentar un escrit dirigit a la Junta de Govern del ICAB, signat per ell i pels membres de la seva candidatura, sol·licitant que en les eleccions del juny vinent s’apliqui l’article 98.3 dels estatuts del Col·legi i es pugui votar telemàticament.

Així mateix, Pintó, sol·licita a la resta de candidats que s’adhereixin a la seva petició de vot telemàtic per a les eleccions d’aquest mes de juny en favor d’una major participació.

Per a Jordi Pintó, “aquest sistema de vot fomentaria la participació en unes eleccions que, encara que tractant-se d’un ens d’afiliació obligatòria, la participació és sempre molt baixa”. Segons Pintó, “es tracta d’un sistema que permet la millora de la connexió entre el col·legiat i el Col·legi i representa un pas en endavant en la transparència, la modernització, la participació i l’adaptació a les necessitats dels col·legiats, quatre dels eixos del programa que presentem sota el nom “180º, un altre ICAB és possible“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *