La Biblioteca de l’ICAB s’avança al Sant Jordi organitzant una fira de llibres avui

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) s’avança a Sant Jordi i organitza diferents activitats avui per commemorar aquesta festivitat.

Un any més, la Biblioteca realitza, de 10 a 18h, la Fira del Llibre on les principals editorials jurídiques obsequiaran als col·legiats/des amb obres d’aquest d’àmbit. Enguany han confirmat la seva participació a la Fira de l’ICAB: Economist&Jurist, Iustel, Lefebvre-El Derecho, Sepin,Thomson Reuters,  Tirant lo blanch,Vlex i Wolters Kluver.

En el marc d’aquesta fira, ubicada a l’avantsala de la Biblioteca, es posarà a la venda l’obra que recopila els millors contes de la XVIII edició del Concurs “Contes d’Advocats” i també es vendrà marxandatge de la Biblioteca, com són els cartells del gran atles Blaviana (s. XVII), que es custodia a l’ICAB,  punts de llibre bibliòfils i sota demanda, ex-libris amb la inicial escollida entre les caplletres ornamentades que hi ha en el fons antic de la Biblioteca.  

Com marca la tradició, l’ICAB regalarà roses als col·legiats/des que vinguin a celebrar el Sant Jordi al Col·legi. Aquestes roses han estat comprades a la Fundació “Soñar Despierto”, que treballa per integrar infants i joves de centres d’acollida i residencials, procedents de famílies desestructurades, a través d’un projecte socioeducatiu. Una acció de responsabilitat social corporativa que el Col·legi realitza per la seva funció de compromís amb la societat.

A més, la Biblioteca farà visites guiades per als col·legiats/des a les 12 i 13 hores per tal que els col·legiats i col·legiades puguin veure les millores realitzades després de les obres de remodelació que s’han fet a la Biblioteca i alhora conèixer els seus “interiors”, que amaguen sales antigues plenes de llum i colors que no estan obertes habitualment al públic.

El dilluns 24 d’abril, es lliuraran els premis dels dos concursos literaris que ha organitzat l’ICAB, el concurs de contes d’advocats i el concurs de redacció infantil dirigit als fills dels col·legiats i col·legiades i treballadors d’aquesta Corporació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *