L’advocacia ‘runner’ de l’ICAB participa en la ‘VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017’

Redacció.

Advocats i advocades aficionats a córrer i altres professionals participaran el proper 22 d’abril a la VIII edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017, que organitzen 19 Col·legis i Associacions professionals, entre ells el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i amb el patrocini de Banc de Sabadell.

L’objectiu d’aquesta carrera és promoure la pràctica de l’esport i alhora reforçar els vincles entre professionals de diferents sectors.  La cursa està oberta a la participació dels membres dels col·legis, així com de familiars, amics i infants (d’11 a 14 anys)

La Cursa s’iniciarà a les 9 hores i es desenvoluparà per la zona de la Mar Bella de Barcelona. El punt de sortida i arribada se situarà al moll de Mestral del Port Olímpic.  Hi ha dos circuits, un de 10 km per a adults i un altre de 5 quilòmetres per a la categoria infantil.

El preu de la inscripció és de 10 € pels adults amb xip propi  i gratuïta per als infants  amb el seu xip i per als corredors que han de llogar-lo el cost de la cursa serà de 12 € per als adults i 2 € per a la categoria infantil. En tots els casos la inscripció inclou la samarreta tècnica, el dorsal-xip de control de cronometratge, bossa amb obsequis i participació en el sorteig final de regals de les empreses col·laboradores.

Les inscripcions estan obertes i s’han de formalitzar a través de la pàgina web www.cursaintercol.cat La data límit per fer-ho és el dia 21 d’abril a les 13:00h o bé fins a exhaurir els dorsals disponibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *