Carles McCragh ha lliurat la Medalla d’Or de l’Advocacia Catalana a Carlos Carnicer

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va acollir ahir el ple ordinari del Consejo de la Abogacía Espanyola (CGAE). En aquesta reunió, organitzada pel CGAE, han estat convocats els degans dels 83 Col·legis d’Advocats d’Espanya i ha estat presidida per la presidenta del Consejo, Victòria Ortega.

En el marc d’aquesta trobada s’han tractat temes d’interès per a l’advocacia, sobretot, la preocupació per la provincialització dels òrgans jurisdiccionals.

Després del ple, el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, ha lliurat la Medalla d’Or d’aquesta institució a l’anterior president del CGAE, Carlos Carnicer, en reconeixement a la constant defensa dels drets humans que ha exercit durant els 15 anys que ha estat al capdavant de l’Advocacia institucional, tant des de la presidència del CGAE com des de la seva Fundació. El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ​​Oriol Rusca, quan era president del Consell de l’Advocacia Catalana, va proposar a Carnicer per a aquest premi. 

Oriol Rusca, també actual vicedegà del CGAE, va oferir celebrar el ple del Consejo de la  Abogacía Espanyola a Barcelona, ​​mesura que es va aprovar i de la qual se sent especialment “orgullós i satisfet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *