La setena edició de Rock & Law recaptarà fons per la Fundació Esclerosi Múltiple

Redacció.

Vuit despatxos d’advocats i un grup d’advocats de l’Estat organitzen a Barcelona la setena edició del Rock & Law, el concert solidari de l’advocacia que enguany atorgarà els beneficis recaptats a la Fundació Esclerosi Múltiple. El concert se celebrarà el proper dijous, 29 de juny, a partir de les 20:30 hores, a la sala Razzmatazz (Carrer dels Almogàvers, 122).

Es tracta d’un concert organitzat pels principals despatxos nacionals i internacionals que cada edició destina els fons recaptats a una causa solidària diferent. Aquest any, tots els beneficis s’atorgaran al projecte de centres de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Creada el 1989, la FEM treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia destinant recursos a la investigació i al benestar físic, psíquic i social dels pacients.

Les bandes que enguany participaran a Rock & Law són The Lawsuits (Baker & McKenzie y Clifford Chance), Control de Cambios (C’M’S’ Albiñana & Suárez de Lezo), The Rocking Houses (Cuatrecasas), JC & the Dealbreakers (Garrigues), Mind the Ga&P (Gomez-Acebo & Pombo), Banda Líquida (Roca Junyent), Sujetos Activos (Uría Menéndez) i Imperio de la ley (formada per quatre advocats de l’Estat).

En aquesta setena edició, Rock & Law comptarà amb el periodista Manel Fuentes com a presentador, qui serà l’encarregat de dinamitzar la nit,

La iniciativa és promoguda per la Fundació Clifford Chance, la Fundació Cuatrecasas, la Fundació Fernando Pombo, la Fundació Profesor Uría i la Fundación Garrigues. Per segon any, l’organització de l’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de Baker & McKenzie, CMS Albiñana & Suárez de Lezo, Roca Junyent i un grup d’advocats de l’Estat.

Les entrades poden adquirir-se a través del web de www.rockandlaw.org a un preu de 20 euros. L’organització, a més, ha creat la Fila 0 per als donatius, a la qual es pot accedir a través del mateix web.

Barcelona va recaptar 45.117 euros en la primera edició que va acollir de Rock & Law, el 2015. Aquell any, tots els fons van ser destinats al projecte Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu, que  treballa per fer possible que els nens i nenes de qualsevol racó del món aconsegueixin el tractament mèdic que necessiten i que el seu entorn no els pot oferir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *