Èxit de participació del segon Congrés de l’Advocacia de Barcelona

Redacció.

El segon congrés de l’Advocacia de Barcelona va finalitzar aquest passat divendres amb una alta assistència d’advocats i advocades a les més de 80 conferències de formació gratuïtes – sobre totes les branques del dret (civil, família, penal, fiscal i tributari, internacional, mercantil, laboral, administratiu, mediació, arbitratge i noves tecnologies)- que ha organitzat el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb motiu de la celebració del segon congrés de l’Advocacia. Concretament hi ha hagut més de 3.500 inscripcions a les activitats formatives que s’han fet celebrat a la seu de l’ICAB , els dies 22 i 23 de juny.

El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, destaca que “el Segon Congrés de l’Advocacia de Barcelona és una acció que s’emmarca en el compromís constant d’aquesta Corporació per oferir la millor i més eficaç formació, tant continuada com de reciclatge, per tal que els col·legiats disposin de les eines i les competències necessàries per defensar els drets des ciutadans” i afegeix: “El Col·legi ofereix durant dues jornades conferències sobre totes les branques del Dret, cuidant especialment la presència d’aquelles matèries que més presència tenen en el moment actual, i sense descuidar una eina imprescindible: el networking professional”.

Rusca també va inaugurar el congrés i va actuar com a moderador de la primera conferència, que va versar sobre “Corrupció i delictes econòmics. L’equilibri entre la presumpció d’innocència i el dret a la informació”. Aquesta la van impartir el diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, Jorge Navarro i l’advocat Cristóbal Martell.

Els temes de les conferències ofertes són de plena actualitat i sobre totes les àrees del dret. Cal destacar temes com: “maternitat subrogada”, “la recuperació dels habitatges ocupats i la necessitat de reformar la LEC”; “el risc reputacional i les xarxes socials”; “El dret a l’oblit” o les “activitats judicials davant les hipoteques multidivisa”, per citar alguns exemples. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *