Maria Eugènia Gay prendrà possessió avui com a nova degana de l’ICAB

Redacció.

Maria Eugènia Gay prendrà possessió, avui a les 19h, del càrrec de degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Serà en el marc d’aquesta sessió pública i solemne on Gay prendrà el relleu d’Oriol Rusca, qui ha estat al front de la Corporació com a degà des de juliol de 2013.

Durant aquest acte també es durà a terme, per primer cop, la renovació de tots els càrrecs de la  Junta de Govern de l’ICAB (degana, vicedegà, secretari i 13 diputats) que van ser elegits el passat 28 de juny amb motiu de la jornada electoral. El mandat per a tots els càrrecs és de 4 anys.

La composició de la Junta de Govern de Maria Eugènia Gay serà:

Degana: Maria Eugènia Gay
Vicedegà: Jordi Pina
Secretari: Jesús Sanchez
Diputats/des:
Olga Arderiu, Josep M. Balcells, Joaquim de Miquel, Carlos Echavarri, Susana Ferrer, Núria Flaquer, Alejandro Fuentes-Lojo, Emma Gumbert, Frederic Munné, Yvonne Pavía, Rodolfo Tesone, M. Carmen Valenzuela i Cristina Vallejo.

Així mateix, l’acte comptarà amb l’assistència del conseller de Justícia, Carles Mundó, el  conseller d’Interior, Jordi Jané, el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, el president de l’Audiència Provincial de Barcelona, Antonio Recio, la degana dels jutjats de Barcelona, Mercè Caso, la presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Victoria Ortega, el president de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, els degans emèrits de l’ICAB, degans i deganes d’altres Col·legis professionals, rectors de diferents Universitats Catalanes, entre altres autoritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *