Maria Eugenia Gay pren possessió com a nova consellera del CICAC

Redacció.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay, va prendre possessió ahir com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana. Gay relleva en el càrrec al degà sortint de l’ICAB, Oriol Rusca, que ha format part del Consell representatiu dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya durant els darrers quatre anys.

Maria Eugènia Gay és la nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) després que el passat 28 de juny va resultar escollida en les eleccions celebrades a l’ICAB. Gay relleva el degà sortint, Oriol Rusca, que durant els darrers quatre anys ha format part del  Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC), institució que també ha presidit. La nova degana de Barcelona ha pres possessió com a consellera en el decurs del plenari celebrat ahir pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya a la seu de la institució, a Barcelona, durant el qual el president, Carles McCragh, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Maria Eugenia Gay és especialista en dret processal civil i exerceix d’advocada als àmbits del dret de família, dret de successions, responsabilitat civil, dret registral, associacions, fundacions i col·legis professionals. Durant la seva trajectòria, ha estat diputada de la Junta de Govern de l’ICAB amb el deganat de Silvia Giménez Salinas (2005-2009), essent responsable durant aquest període del Departament de Relacions Internacionals, presidenta de la Comissió de Mediació i presidenta de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals. Ha estat, entre 2010 i 2016, vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l’ICAB. També ha estat vocal de la Comissió de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i és membre de la Comissió de Relacions Internacionals del Consejo General de la Abogacía Española.

Des d’aquest dimecres, la nova degana de l’ICAB és també consellera del Consell de l’Advocacia Catalana, institució que representa els catorze Col·legis d’Advocats catalans, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 36.000 col·legiats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *