Lluís Escoda reelegit President dels Joves Advocats de Catalunya

Redacció.

El passat dissabte dia 16 de setembre de 2017 va tenir lloc assemblea dels Joves Advocats de Catalunya (“JAC“) a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic. Entre els punts de l’ordre del dia hi va destacar la celebració d’eleccions la i proclamació del nous càrrecs de la Junta Directiva de JAC.

En Lluís Escoda i Beltran (President del Grup d’Advocats Joves de Tarragona) va ser reelegit President de JAC, na Mireia Martí i Fàbrega (Presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic) va ser reelegida Vicepresidenta, en Roger Subirana i Martos va ser nomenat nou Secretaria i, finalment, en David Querol i Sánchez, va ser nomenat nou Tresorer.

Esq. a dreta:, Roger Subirana i Martos, David Querol i Sánchez, Lluís Escoda i Beltran i Mireia Martí i Fàbrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *