L’ICAB i el GAJ Barcelona posen en marxa la 4a edició del Mentoring

Per A. Salvador.

Barcelona.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), conjuntament amb el GAJ Barcelona, ha posat en marxa la 4a edició del Mentoring; una iniciativa creada pel Grup d’Advocats Joves de Barcelona amb la qual es pretén prestar recolzament als joves que s’acaben d’iniciar en l’exercici de la professió. El Mentoring s’ha convertit, desprès de quatre edicions, en una important eina per tal de donar resposta als dubtes, necessitats o inquietuds que poden sorgir en el dia a dia dels joves advocats i advocades en els àmbits Laboral, Civil, Família, Penal, Administratiu i Mercantil-Concursal.

Com funciona el Mentoring?

El Mentoring consisteix en un treball de cooperació col·lectiva, que es porta a terme mitjançant reunions de petits grups d’advocats, supervisats i coordinats per un advocat/da mentor/a. Els usuaris plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.

En aquesta edició, el Mentoring té una durada de vuit mesos, d’octubre 2017 a maig 2018. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, mensualment, de 14h a 16h.

Aquest any els tutors del Mentoring seran Miquel Fornieles (Laboral), Sònia Anglada (Família), Laura Parés (Penal), Natalia del Moral (Civil), Teresa Orta (Administratiu) i Lluis Riera (Mercantil – Concursal).

Per a la Maria Aventin, Presidenta del GAJ Barcelona, aquesta quarta edició del Mentoring “confirma la solidesa d’un projecte ideat i construït pels propis agrupats del GAJ Barcelona front les inquietuds i preguntes que es generaven en els cursos zero organitzats per l’agrupació”.

La nostra advocacia barcelonina necessitava d’un espai on advocats sèniors poguessin ajudar i aconsellar als advocats joves en dubtes, qüestions i necessitats del seu dia a dia professional”, exposa Aventin.

Per a la Presidenta del GAJ Barcelona, “el Mentoring més que un espai on compartir i enriquir coneixements, també, ha esdevingut un espai de networking entre advocats joves i sèniors, on es poden crear moltes sinergies, col·laboracions i amistats professionals”.

El Mentoring creat pel GAJ Barcelona és sense dubte un projecte innovador i pioner que, en paraules de la Maria Aventin “reflecteix molt bé el caràcter del GAJ Barcelona; una agrupació que coneix quines són les necessitats i problemes dels seus agrupats i treballa per donar-hi resposta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *