Neix el grup d’advocats ‘+Drets Humans’

Redacció.

Neix a Terrassa el grup d’advocats voluntaris +DRETS HUMANS per a reivindicar el respecte als drets i llibertats individuals i col·lectius i la democràcia a través de l’assessorament gratuït a totes aquelles persones, entitats i institucions que es vegin o puguin veure il·legítimament privades d’exercir-los o que puguin tenir dubtes sobre com actuar.

Davant dels fets que s’estan produint els darrers dies a Catalunya és la voluntat d’aquest grup d’advocats, que compta amb el suport de la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, el de vetllar per al compliment i la garantia dels drets i llibertats de les persones, i en especial el dret universal de defensa. +DRETS HUMANS considera indispensable l’accés a la informació necessària per tal d’exercir el dret de defensa en les condicions de coneixement idònies per a tothom, al marge del sentit del seu vot i de la seva ideologia.

A aquest efecte +DRETS HUMANS s’ha organitzat per donar assessorament gratuït a totes aquelles persones, empreses, entitats o institucions que el necessitin.

En concret, s’ha coordinat per situar-se el proper 1-O als diferents punts de votació de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Viladecavalls, Matadepera, Vacarisses, Castellbisbal, Rellinars i Ullastrell per resoldre les incidències que es puguin produir als mateixos.

També s’ofereix per a atendre gratuïtament consultes posant a disposició un telèfon i mail de contacte: 666127667 i mesdretshumans@gmail.com, que estaran operatius durant aquests dies d’incertesa i participació en actes de manifestació popular tant si es produeixen incidents com si les persones tenen la necessitat de la nostra intervenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *