Neix el grup d’advocats ‘+Drets Humans’

Redacció.

Neix a Terrassa el grup d’advocats voluntaris +DRETS HUMANS per a reivindicar el respecte als drets i llibertats individuals i col·lectius i la democràcia a través de l’assessorament gratuït a totes aquelles persones, entitats i institucions que es vegin o puguin veure il·legítimament privades d’exercir-los o que puguin tenir dubtes sobre com actuar.

Davant dels fets que s’estan produint els darrers dies a Catalunya és la voluntat d’aquest grup d’advocats, que compta amb el suport de la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, el de vetllar per al compliment i la garantia dels drets i llibertats de les persones, i en especial el dret universal de defensa. +DRETS HUMANS considera indispensable l’accés a la informació necessària per tal d’exercir el dret de defensa en les condicions de coneixement idònies per a tothom, al marge del sentit del seu vot i de la seva ideologia.

A aquest efecte +DRETS HUMANS s’ha organitzat per donar assessorament gratuït a totes aquelles persones, empreses, entitats o institucions que el necessitin.

En concret, s’ha coordinat per situar-se el proper 1-O als diferents punts de votació de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Viladecavalls, Matadepera, Vacarisses, Castellbisbal, Rellinars i Ullastrell per resoldre les incidències que es puguin produir als mateixos.

També s’ofereix per a atendre gratuïtament consultes posant a disposició un telèfon i mail de contacte: 666127667 i mesdretshumans@gmail.com, que estaran operatius durant aquests dies d’incertesa i participació en actes de manifestació popular tant si es produeixen incidents com si les persones tenen la necessitat de la nostra intervenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.