L’ICAG convoca als advocats a una concentració en condemna de la repressió policial contra Catalunya

Redacció.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, encapçalada per Carles McCragh, ha felicitat a la ciutadania i a tot el poble de Catalunya pel seu “comportament cívic i pacífic” del darrer dia 1 d’octubre. Així mateix, ha condemnat amb fermesa la “inacceptable repressió policial” produïda contra els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

En atenció a la situació actual que està vivint el poble català, la Junta de Govern de l’ICAG ha acordat participar a l’aturada general convocada avui, dia 3 d’octubre, amb el tancament de la seu col·legial i de les sales de toques de Girona i Blanes.

Així mateix, encara que es mantindrà el funcionament del SOJ de Girona i Blanes, així com els serveis mínims d’atenció al ciutadà, s’ha convocat a tots els advocats i advocats a una concentració reivindicativa amb toga davant de la seu col·legial a les 12 hores del dia d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *