El Col·lectiu +Drets Humans s’oposa a l’aplicació de l’article 155 CE

Redacció.

El Col·lectiu +Drets Humans, nascut a Terrassa per a reivindicar el respecte als drets i llibertats individuals i col·lectius i la democràcia a través de l’assessorament gratuït a totes aquelles persones, entitats i institucions que es vegin o puguin veure il·legítimament privades d’exercir-los o que puguin tenir dubtes sobre com actuar, arran dels fets que s’estan succeint els darrers dies a Catalunya, ha manifestat la seva condemna a la desproporcionalitat enles mesures privatives de llibertat respecte de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart acordades per un òrgan jurisdiccional sense competència com és l’Audiència Nacional”.

Així mateix, +Drets Humans a procedit a condemnar fermament “la restricció i vulneració arbitrària dels drets i llibertats fonamentals dels ciutadans de Catalunya”, així com “l’extralimitació de les funcions de la fiscalia, amb el vistiplau del poder judicial”.

A tot això, el col·lectiu d’advocats i advocades nascut a Terrassa, que compta amb el suport de la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, s’ha oposat fermament a “l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola, aplicació fonamentada en la seva intrepretació extensiva il·legítima”, reservant-se el dret a iniciar les accions penals oportunes per “garantir els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans de Catalunya d’acord a la Carta Europea de drets fonamentals”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *