L’ICAT inaugura el “Mes +solidari” amb una campanya de donació de sang

Redacció.

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona ha donat avui el tret de sortida al “Mes +solidari” amb la campanya de donació de sang organitzada conjuntament amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona. Sota el lema “Aquest Nadal l’amic invisible ets tu”, advocats i farmacèutics han obert les instal·lacions de la seva seu institucional on, ja des de primera hora, el degoteig de persones ha estat constant. Durant aquestes dates es fa més difícil garantir les reserves de sang per la qual cosa cada donació és especialment valuosa.

El mes de la solidaritat continuarà amb un acte central per la defensa dels drets humans i dels drets dels refugiats amb la inauguració de l’exposició “11 vides en 11 maletes”, organitzada conjuntament per la Fundación Abogacía i el Col·legi d’Advocats i de Farmacèutics. A través d’aquesta exposició, des de les institucions col·legials volem contribuir a que la situació dels refugiats no caigui en l’oblit i a la vegada convidar a que la ciutadania conegui aquesta realitat. La mostra recull onze històries de refugiats, deu de les quals han estat facilitades per ONGs i l’onzena és la d’una dona espanyola que va haver de refugiar-se a França fugint de la guerra. En cada maleta s’inclou, a més a més, una imatge dels protagonistes, un mapa amb el recorregut que han fet, un objecte il·lustratiu de la seva historia i dibuixos de nens.

L’exposició estarà oberta al públic des del dia 22 de desembre i fins al 15 de gener de2018 i podrà visitar-se al vestíbul de la seu col·legial de les 9.00h a 19.00h.Durant les setmanes de Nadal, la seu institucional es convertirà també en altaveu per aquelles entitats amb les que l’ICAT i la Fundació col·laboren activament, com són la Creu Roja i Càritas Tarragona, que podran fer ús de les  instal·lacions i serveis del Col·legi per a la realització d’activitats i campanyes informatives dels projectes solidaris de cara al 2018.

També durant el mes de desembre la Fundació ICAT de l’Advocacia, dins del seu programa d’actuacions de naturalesa social i assistencial dirigides als companys més necessitats, ha engegat una campanya de recaptació de fons que finalitzarà el dia 31 de desembre de 2017. Les persones que realitzin els donatius fins al 20 de desembre de 2017 participaran en un sorteig, que es celebrarà el dia 22 de desembre, de dues entrades a Port Aventura Park facilitades per la Fundació Port Aventura, que es podran gaudir fins al dia 6 de gener de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *