L’Advocacia Jove de Barcelona premia el tracte rebut pels seus jutges i jutgesses

Redacció.

Durant la nit d’ahir, la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va ser testimoni dels XV Premis Taronja i Llimona que organitza i lliura anualment el Grup d’Advocats Joves de Barcelona (GAJ Barcelona) als jutges i oficines judicials del partit judicial de Barcelona.

Els Premis Taronja i Llimona es van crear l’any 2002 amb l’objectiu de valorar, des d’una vessant lúdica el tracte que reben els advocats en els diferents jutjats de Barcelona.

Font: ICAB

Per a María AventínPresidenta del GAJ Barcelonaaquests premis “pretenen donar a conèixer, en clau d’humor, com és la percepció dels joves advocats respecte al tracte rebut per part dels jutges, així com de les oficines judicials dels diferents ordres jurisdiccionals del partit judicial de Barcelona”.

“Aquests premis no valoren la capacitat tècnica o el coneixement jurídic dels nostres companys del poder judicial. Tot lo contrari, amb aquests premis volem agrair als jutges i al personal de l’Administració de Justícia de Barcelona el bon tracte rebut durant el nostre dia a dia en els jutjats o alertar-los de que podríem millorar una mica més la nostra relació”, exposa Aventín.

Al lliurament dels XV Premis “Taronja i Llimona” van assistir gran part de l’Administració de Justícia del partit judicial de Barcelona, així com multitud d’advocats i advocades joves membres al GAJ Barcelona, els quals van ser acompanyats pel Secretari de la Junta de Govern del ICAB, Jesús Sánchez, juntament amb altres il·lustres Diputats de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. 

Any rere any cal destacar la cada vegada major afluència de representants de les oficines judicials i jutges de la ciutat de Barcelona que consoliden els premis “Taronja i Llimona” com una cita imprescindible de l’advocacia i la judicatura, esdevenint una trobada que pretén unir tots dos sectors.

Font: ICAB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *