El GAJ Barcelona organitza una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In memoriam

Redacció.

El proper dimecres 14 de febrer, a les 19 hores, el Grup d’Advocats Joves de Barcelona (GAJ Barcelona) organitza una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In memoriam, en el marc dels actes de celebració de Sant Raimon de Penyafort.

El concurs pretén posar a prova els dots d’oratòria de l’advocacia jove de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, desafiant als joves advocats de Barcelona a conquistar a un jurat de primera línia, amb el seu sentit de l’humor, imaginació jurídica, enginy i retòrica.

Els concursants d’aquest any defensaran les seves tesis des de l’humor, la retòrica o la sàtira, i a més, hauran de convèncer al jurat de la credibilitat i viabilitat de les mateixes. Alguns dels temes de la present edició que pot ser que defensin els participants són, entre uns altres, tals com “El Palau de la música desafina” o “La publicitat enganyosa de les campanyes electorals”.

Per a María Aventín, Presidenta del GAJ Barcelona, el Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In memoriam és “una gran oportunitat perquè els joves advocats perdin la por escènica i valorin la importància de l’oratòria com una important eina tant en sala com en una presentació enfront de clients”.

L’aposta del GAJ Barcelona per promoure l’oratòria entre els advocats joves és tal que el millor orador d’aquest any serà premiat amb 1.200 € i una toga nova. Així mateix, el segon classificat rebrà un premi de 600 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *