Drets es persona com a acusació popular pels atemptats jihadistes de Barcelona

Redacció.

El col·lectiu de juristes Drets ha presentat aquest dimecres un escrit de personació a l’Audiència Nacional per tal d’actuar com a Acusació Popular pels atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils l’agost de 2017.

Drets ha pres aquesta decisió després de constatar l’opacitat informativa amb què el Ministeri d’Interior del Govern espanyol ha tractat els atemptats. Actuant com a Acusació Popular, Drets vol contribuir a arribar al fons de la qüestió i aclarir interrogants com ara la relació que tenia l’Imam de Ripoll Abdelbaki es Satty amb el Centro Nacional de Inteligencia espanyol.

En el cas que l’Audiència Nacional fixi fiança perquè Drets pugui tirar endavant aquesta acció judicial, l’entitat estudia engegar una campanya de micromecenatge ciutadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *