El GAJ Barcelona organitza un afterwork intercol·legial per generar networking entre els joves professionals

Redacció.

Demà, dimecres 11 d’abril  a les 19h30, el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona) organitza, al Pati de Columnes de l’ICAB, un afterwork intercol·legial per generar networking entre els joves professionals.

Sota el preu de 10 €, el GAJ Barcelona vol convidar a tots els joves que pertanyen a altres col·legis professionals, per tal de crear i generar networking entre els joves de diferents professions de Barcelona, així com establir sinergies i futures col·laboracions entre els diferents col·lectius de professionals de la Ciutat Comtal. 

Per Pol Olivet, Vicepresident del GAJ Barcelona, “aquest networking que organitzem representa la primera pedra de quelcom molt més gran en que estem treballant. Des del GAJ Barcelona creiem que els joves de cadascun dels col·legis professionals de Barcelona, també, tenen molt a dir com a col·lectiu“. “Per aquest motiu, hem volgut organitzar aquest networking, per poder propiciar la interacció entre col·lectius professionals, establir sinergies, col·laboracions i, en un futur, quelcom molt més ambiciós“, exposa Olivet.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *