La 3a edició de la Fira de l’Ocupació de l’ICAB ajuda a trobar feina a estudiants i col·legiats

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha organitzat aquest dijous, 19 d’abril,  de 10 a 19h, la 3a edició de la Fira de l’Ocupació per ajudar a trobar feina a estudiants i persones associades i col·legiades i fomentar el networking professional.

Per tercer any consecutiu, aquesta Corporació ha volgut erigir-se com un referent en creació d’ocupació i convertir-se en punt de trobada per als professionals del Dret que cerquen la primera feina o volen fer un canvi professional, així com dels despatxos i empreses que cerquen candidats per a les seves vacants de la branca jurídica.

Enguany, 30 despatxos i empreses han estat presents a la Fira amb un estand propi al Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca, 281). En concret, han participat: Arag, Augusta Abogados, Bufete Barrilero y Asociados, Caixabank, Círculo Legal, Cuatrecasas, Dauss Abogados & Rechtsanwaelte, Deloitte, Dig Advocats, DS Ovslaw Estudio Legal, Roca & Asociados, Garrigues, Grant Thornton Asesores, Hays Recruiting Experts Worldwide, Inserta, Iterlegis, Milcontratos, Monereo Meyer Marinel·lo, Nationale-Nederlanden, Net Craman Abogados, Pacta Legal, Page Personnel, Pérez Llorca, Peritos Judiciales Barcelona, PwC, Pymelegal, Roca Junyent, Rousaud Costas Duran, Uría Menéndez i Wallner Group.

Al voltant de 500 persones han passat al llarg de tota la jornada per la Fira, on han pogut entrevistar-se amb els responsables de selecció de despatxos professionals o altres entitats, lliurar els seus currículums i, també, conèixer la Borsa de Treball en línia i altres serveis d’emprenedoria que ofereix el Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP) del Col·legi. 

En paral·lel, al Pati de Columnes, els participants han pogut assistir als diferents tallers innovadors sobre Màrqueting Digital, e-Commerce, Legaltech, Innovació o Coaching que s’havien programat amb l’objectiu d’aportar coneixements pràctics sobre les principals i més novedoses tendències del sector legal.

La degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i la diputada de la Junta de Govern del Col·legi responsable del SOOP, Emma Gumbert, han donat suport a aquest esdeveniment, que en tan sols tres edicions ja s’ha convertit en un referent de la creació d’ocupació del sector legal. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *