La 3a edició de la Fira de l’Ocupació de l’ICAB ajuda a trobar feina a estudiants i col·legiats

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha organitzat aquest dijous, 19 d’abril,  de 10 a 19h, la 3a edició de la Fira de l’Ocupació per ajudar a trobar feina a estudiants i persones associades i col·legiades i fomentar el networking professional.

Per tercer any consecutiu, aquesta Corporació ha volgut erigir-se com un referent en creació d’ocupació i convertir-se en punt de trobada per als professionals del Dret que cerquen la primera feina o volen fer un canvi professional, així com dels despatxos i empreses que cerquen candidats per a les seves vacants de la branca jurídica.

Enguany, 30 despatxos i empreses han estat presents a la Fira amb un estand propi al Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca, 281). En concret, han participat: Arag, Augusta Abogados, Bufete Barrilero y Asociados, Caixabank, Círculo Legal, Cuatrecasas, Dauss Abogados & Rechtsanwaelte, Deloitte, Dig Advocats, DS Ovslaw Estudio Legal, Roca & Asociados, Garrigues, Grant Thornton Asesores, Hays Recruiting Experts Worldwide, Inserta, Iterlegis, Milcontratos, Monereo Meyer Marinel·lo, Nationale-Nederlanden, Net Craman Abogados, Pacta Legal, Page Personnel, Pérez Llorca, Peritos Judiciales Barcelona, PwC, Pymelegal, Roca Junyent, Rousaud Costas Duran, Uría Menéndez i Wallner Group.

Al voltant de 500 persones han passat al llarg de tota la jornada per la Fira, on han pogut entrevistar-se amb els responsables de selecció de despatxos professionals o altres entitats, lliurar els seus currículums i, també, conèixer la Borsa de Treball en línia i altres serveis d’emprenedoria que ofereix el Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP) del Col·legi. 

En paral·lel, al Pati de Columnes, els participants han pogut assistir als diferents tallers innovadors sobre Màrqueting Digital, e-Commerce, Legaltech, Innovació o Coaching que s’havien programat amb l’objectiu d’aportar coneixements pràctics sobre les principals i més novedoses tendències del sector legal.

La degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i la diputada de la Junta de Govern del Col·legi responsable del SOOP, Emma Gumbert, han donat suport a aquest esdeveniment, que en tan sols tres edicions ja s’ha convertit en un referent de la creació d’ocupació del sector legal. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.