Carles Mundó, Medalla d’Or als Serveis Distingits pel Col·legi de Graduats Socials

Redacció.

La Junta de Govern del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Lleida i Girona ha atorgat, per unanimitat, la Medalla als Serveis Distingits en la seva categoria Or, màxima distinció del Col·legi, a l’Honorable Carles Mundó, exconseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya i al Sr. Josep Ginesta, secretari general de Treball al Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya.

La implicació de l’exconseller Mundó i del secretari general Ginesta ha permès que el Col·legi de Graduats Socials posi en marxa un Servei d’Atenció a la Ciutadania en matèria sociolaboral. Aquest fet suposa el reconeixement que ambdós fan a la professió dels graduats i graduades socials, a la seva funció com assessors a treballadors i empreses i la professionalitat en la defensa dels seus drets i interessos als Jutjats del Social.

Tot i que aquest servei no s’ha de confondre amb la prestació d’assistència jurídica gratuïta, per als graduats i graduades socials la seva posada en marxa és un pas molt important en el ple reconeixement de la seva condició de professió jurídica i que es deriva de les darreres reformes de la Llei Orgànica del Poder Judicial i de la Llei d’Enjudiciament Civil, que atorga a graduats i graduades socials el mateix rang professional que advocats i procuradors en el seu àmbit d’especialitat.

El lliurament de la màxima distinció col·legial tindrà lloc en el marc del sopar de germanor que anualment celebra el Col·legi. Aquest acte, que estava previst el primer de juny, s’ha ajornat per raons logístiques i d’organització i es preveu que se celebri amb posterioritat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *