PIMEC i els Procuradors de Catalunya col·laboraran per millorar l’eficiència de l’administració de Justícia a Catalunya

Redacció.

22 de juny de 2018.

El president del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Ignacio López Chocarro, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, van signar ahir un conveni d’adhesió de la procura catalana com a soci col·lectiu a la patronal, per tal de dissenyar i executar accions conjuntes en benefici de l‘economia catalana.

Amb aquest acord, ambdues institucions es comprometen a treballar per millorar l’eficiència del sistema judicial per tal que la morositat que tant afecta a autònoms i petites i mitjanes empreses trobi un sistema judicial més eficaç.

Així mateix, el Consell, que aplega els nou col·legis de procuradors de tot Catalunya, es beneficiarà d’aquest acord a través del suport institucional de PIMEC, la possibilitat de fer extensius als seus col·legiats els serveis gratuïts de PIMEC i la cessió d’espais de PIMEC.

L’acte oficial de signatura també va comptar amb la presència de Ramon Davi, vicedegà del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, i un dels principals impulsors de l’acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *