Núria Clèries Nerín, nova directora del CEJFE

Redacció.

26 de juny de 2018.

Núria Clèries Nerín serà la nova directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE). Nascuda a Barcelona l’any 1958, és llicenciada en Dret i diplomada en Criminologia per la Universitat de Barcelona (UB) i té un màster en direcció pública per ESADE. Va ingressar a la carrera judicial, per oposició, l’any 1985.

Clèries ha estat titular del Jutjat de districte de Santa Cruz de la Palma  i de Sitges,  magistrada del Jutjat de 1a Instància núm. 11 de Barcelona i magistrada de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). També ha estat lletrada del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), adscrita al Servei d’Inspecció i a la Comissió d’elaboració i seguiment del Llibre Blanc de la Justícia.

En l’àmbit de l’Administració de la Generalitat, destaca el pas de Clèries pel Departament de Justícia, on ha ocupat els càrrecs de directora general de Relacions amb l’Administració de Justícia i el de directora general de Modernització de l’Administració de Justícia.

A banda, Núria Clèries ha impartit classes a les universitats Carlos III de Madrid i Ramon Llull-Esade, així com a l’Institut d’Estudis Autonòmics, i ha impartit cursos i ponències al CGPJ.  També ha participat en diversos projectes de cooperació internacional en l’àmbit de la justícia a Guatemala, Equador i Panamà.

Com a directora del CEJFE, Clèries serà la màxima responsable de gestionar el Centre i dirigir-ne els serveis i el personal, i també de mantenir relacions amb organismes anàlegs, nacionals i internacionals, per tal de complir amb els objectius formatius i d’investigació que el Centre té encomanats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *