Pol Olivet, nou President de l’Advocacia Jove de Barcelona

Redacció.

5 de juliol de 2018.

El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona) ha proclamat el nomenament d’un nou comitè executiu, liderat per Pol Olivet, encarregat de la defensa dels drets i interessos dels més de 6.000 advocats joves de Barcelona.

El GAJ Barcelona ha procedit a una renovació de 12 dels 16 càrrecs que conformen el Comitè Executiu de l’agrupació; Olivet ha conformat un nou equip jove procedent de petits i grans despatxos, així com d’advocats in-house, amb una forta representació de talent femení (7 integrants). Els membres que acompanyaran a Pol Olivet en la direcció de l’advocacia jove de Barcelona són:

 • Oriol Espar Bohera
 • Albert Jané Crespo
 • Alexis Piquer Rodriguez
 • Alexander Salvador Cerqueda
 • Carmen Del Castillo Vericat
 • Pere Vidal López
 • Mercè Maresma Casellas
 • Asier Abad Mínguez
 • Lorena Ortiz Cabanas
 • Salvador Cortina Ibarz
 • Estefania Puig Garcia
 • Oleguer Robert Figueras
 • Patricia Rodriguez Veazey
 • Mariona Argilés Playà
 • Paz Vallés Creixell

Per a Pol Olivet, nou President del GAJ Barcelona, “la composició d’aquest nou comitè executiu és un fidel reflex del nostre principal objectiu en els propers dos anys de mandat; integrar a tota l’advocacia jove de Barcelona i fer-la part del nostre projecte”.

Volem ser i serem la casa de tots els advocats i advocades joves de la Ciutat Comtal, d’aquells i aquelles de grans, mitjans i petits despatxos, advocats in-house en empreses, del Torn d’Ofici i exercents en totes les branques del dret”, ha apuntat Olivet.

L’advocacia jove de Barcelona com a actor social

El nou Comitè Executiu del GAJ Barcelona pretén assumir un paper clau com a institució activa en la societat, en la defensa dels drets i interessos dels advocats i advocades joves. En aquest sentit, Olivet defensa la necessitat que l’advocacia jove de Barcelona esdevingui “un dels principals motors dels col·lectius joves professionals de la Ciutat Comtal”. “Molts dels problemes que pateix l’advocacia jove no són exclusius de la nostra professió. Creiem que és el moment d’unir esforços amb altres col·lectius professionals i canviar el status quo”, exposa Olivet.

Així mateix, Pol Olivet exposa que l’advocacia jove de Barcelona no pot ser aliena a la nostra societat. “El GAJ Barcelona ha de representar i ser un model d’organització en la lluita dels drets de les nostres companyes advocades. Volem una advocacia en femení i amb esperit emprenedor, tecnològic i legaltech”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *