Els Joves Advocats de Sabadell refonen el seu nom en “Jove Advocacia de Sabadell”

Redacció.

10 de juliol de 2018.

Els Joves Advocats de Sabadell s’han sumat a la iniciativa, iniciada pel Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona, de reflectir la integració d’advocats i advocades per igual, des d’una perspectiva de gènere, també, a través del nom de la seva agrupació.

En aquest sentit, l’Assemblea General Extraordinària dels Joves Advocats de Sabadell del darrer 21 de juny, va aprovar modificar la denominació de l’agrupació, des d’un punt de vist d’un llenguatge inclusiu, pel de “Jove Advocacia de Sabadell“.

La Jove Advocacia de Sabadell considera precís “reclamar a les llengües catalana i castellana la flexibilitat suficient per atendre les demandes d’una advocacia i d’una ciutadania que requereixen una comunicació efectiva, que no sigui ambigua, discriminatòria, ni excloent, i on els termes representin amb justícia la realitat que designen“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *