Barcelona acollirà el proper Congrés de l’Advocacia Jove Catalana

Redacció.

17 de juliol de 2018.

Dissabte passat 14 de juliol, els advocats joves de Catalunya es van reunir en el seu congrés trimestral a la ciutat de Tortosa. Els Joves Advocats de Catalunya (JAC), agrupació que engloba als grups d’advocats joves de cadascun dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, van abordar, entre altres punts, el congrés bianual que tindrà lloc el proper 2019.

El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona), encapçalat pel seu recentment nomenat President, Pol Olivet, així com per l’Albert Jané, Vocal del GAJ Barcelona, va proposar i defensar la candidatura de Barcelona com a seu del proper congrés de l’advocacia jove catalana, els dies 7, 8 i 9 de juny de 2019. La proposta del GAJ Barcelona va ser aprovada per unanimitat de tots els presents.

El congrés de l’advocacia jove catalana reuneix bianualment als membres de les diferents agrupacions d’advocats joves de Catalunya; durant el transcurs del congrés, tradicionalment, s’estableixen diverses ponències tècniques que aborden temes jurídics de comú interès per a l’advocacia. Així mateix, es celebren taules rodones i tallers que versen sobre aspectes clàssics del Dret.

Segons fonts consultades per El Jurista, el proper congrés de l’advocacia jove catalana suposarà un abans i després per l’advocacia jove. Segons Pol Olivet, President del GAJ Barcelona, “des del GAJ Barcelona estem treballant per dotar al congrés d’un esperit crític, reivindicatiu i global respecte a l’advocacia i la societat, que abordi els principals reptes de l’advocacia jove”.

“Volem i pretenem organitzar un nou format de congrés de l’advocacia jove catalana que reflecteixi l’essència del GAJ Barcelona; és el moment perquè els joves advocats aixequem la veu i influenciem en aquells temes que realment afecten a la nostra professió” ha apuntat Olivet.

El proper congrés de l’advocacia jove de Catalunya, segons ha estat informat El Jurista, entre d’altres, abordarà el present, passat i futur de la professió, així com quin és el paper que l’advocacia jove està destinada a adoptar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *