El GAJ Barcelona engega la 5a edició del Mentoring

Redacció.

6 d’octubre de 2018.

El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona, conjuntament amb l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), inicia per cinquè any consecutiu el Mentoring, un projecte orientat als advocats i advocades que s’inicien en la professió.

El Mentoring busca resoldre dubtes sobre dret Laboral, Família, Penal, Civil i Transformació Digital, una novetat d’aquesta edició.

Segons Pol Olivet, president del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona, el Mentoring “és una iniciativa pionera del GAJ Barcelona que s’ha consolidat al llarg dels anys, a través de la qual advocats sèniors poden ajudar i aconsellar als advocats joves respecte a dubtes, qüestions tècniques, assumptes o necessitats habituals del seu dia a dia en l’exercici de la professió”.

Per poder inscriure’s al Mentoring cal ser advocat o advocada exercent amb menys de set anys d’exercici i ser agrupat o agrupada del GAJ (Grup de l’Advocacia Jove).

Com funciona el Mentoring?

El Mentoring és un treball de cooperació col·lectiva, que es desenvolupa a través de reunions o sessions en grup, supervisades per un mentor o mentora, en les quals els usuaris exposen els dubtes que tenen respecte una matèria concreta del Dret.

El mentor o mentora determina el tema a tractar en la primera sessió, mentre que a la resta de sessions els temes seran pactats entre col·legiats i supervisors, segons els interessos i necessitats dels assistents.

La cinquena edició del Mentoring tindrà una durada de 8 mesos, d’octubre de 2018 fins al maig de 2019. Les sessions es realitzaran de forma mensual en horari de 14h a 16h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *