Iolanda Aguilar, nova directora de Serveis del Departament de Justícia

Redacció.

26 d’octubre de 2018.

Iolanda Aguilar serà la nova directora de Serveis del Departament de Justícia, en substitució d’Àngel Cortadelles i Bacaria. Nascuda a Barcelona el 1970, la nova directora té una àmplia experiència en l’àmbit del Departament de Justícia, on ha desenvolupat diferents càrrecs directius en els darrers anys.

És funcionària del cos tècnic superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i del cos de tramitació processal i administrativa, en excedència.

La major part de la seva trajectòria professional està vinculada a l’Administració de justícia i al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, on ha ocupat diversos càrrecs de comandament com a cap de l’Àrea d’Inspecció i al capdavant de la Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia. També ha col·laborat com a formadora interna a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

És llicenciada en ciències polítiques i de l’Administració, llicenciada en dret, postgrau en administració electrònica, Màster Universitari en Administració i Govern Electrònic (UOC) i Màster en Direcció Pública-EMPA (ESADE).

La nova directora de Serveis del Departament de Justícia serà la màxima responsable en matèria de recursos humans, relacions laborals, prevenció de riscos i salut laboral dependents de la conselleria. Serà qui dirigirà la planificació, execució i control dels recursos econòmics i la gestió de la contractació. També dirigirà la política d’infraestructures de Justícia, la gestió del patrimoni, el règim interior i els serveis generals del Departament, entre altres responsabilitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *