L’ICAB i el Círculo de Mujeres de Negocios promouran el paper de la dona professional

Redacció.

26 d’octubre de 2018.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Círculo de Mujeres de Negocios amb l’objectiu de promoure el paper de la dona professional i de negocis en la societat actual, fomentar polítiques d’igualtat d’oportunitats i de paritat, així com contribuir a la projecció, reconeixement i visibilitat del talent femení.

La signatura del conveni l’han realitzat la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i la presidenta de l’Associació Círculo de Mujeres de Negocios, Elena Fabra de la Encarnación, en el marc d’un acte celebrat a la seu de l’advocacia de Barcelona.

Arran d’aquest conveni, que té una durada d’un any, s’estableix un marc de col·laboració  per tal d’organitzar conjuntament diferents activitats – ja sigui de caràcter formatiu (conferències, col·loquis, jornades, etc.) de debat i anàlisi, o d’altra índole- per tal d’aconseguir la igualtat efectiva entre homes i dones, especialment en els òrgans de presa de decisió amb l’objectiu de contribuir a què les dones arribin als llocs de direcció i  la societat sigui realment “50/50”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *