Carles Mundó i Josep Ginesta reben la màxima distinció dels graduats socials

Redacción.

15 de novembre de 2018.

En el marc del sopar anual de germanor del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Lleida i Girona que es va celebrar el passat 9 de novembre a Barcelona, la Junta de Govern del Col·legi ha atorgat la Medalla als Serveis Distingits a la seva categoria d’Or, màxima distinció del Col·legi, a l’Honorable Carles Mundó, exconseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya i al Sr. Josep Ginesta, secretari general de Treball en el Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya.

A la jornada van participar la Honorable Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, i la subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat García Llovera. La Junta de Govern del Col·legi va decidir per unanimitat concedir aquest merescut reconeixement a Carles Mundó i Josep Ginesta, per la seva inestimable contribució a la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció Ciutadana en matèria Sociolaboral. Demostrant tots dos la seva confiança en la extraordinària tasca que els graduats i graduades socials portem a terme i de la nostra capacitat per contribuir a que la ciutadania disposi de mecanismes que facilitin un accés sòlid i informat a la justícia.

El president del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Lleida i Girona, Carlos Berruezo, va destacar l’encert en la posada en marxa d’aquesta Oficina, ja que “els seus primers 10 mesos de funcionament ha atès més de 300 peticions, principalment de treballadors i treballadores, així com de professionals autònoms, amb un elevat grau de satisfacció per part dels atesos”.

L’exconseller de Justícia, Carles Mundó, va parlar en nom dels dos guardonats i, després d’agrair la concessió de la medalla, va destacar la importància dels graduats i graduades socials en el conjunt de la justícia social, un espai guanyat a pols a partir de la tenacitat i la voluntat d’evidenciar de forma continua el rol de la professió i el seu impacte en la societat.

La Consellera de Justícia, Ester Capella, es va mostrar favorable a continuar “col·laborant amb el col·lectiu de Graduats i Graduades Socials, així com amb el Col·legi que els representa, per avançar en la millora de la presentació de la justícia en l’àmbit sociolaboral, ja que aquests professionals són imprescindibles per aconseguir-ho”.

La Junta de Govern entén que l’atorgament de les Medalles respon plenament a l’esperit de guardonar a les persones que, en les seves tasques o en l’exercici de les seves responsabilitats, han impulsat el reconeixement i el desenvolupament professional dels graduats i graduades socials. En aquest sentit, la Junta i el Col·legi rebutgen qualsevol instrumentalització política que es pugui fer de la concessió d’aquestes medalles, en qualsevol sentit, i es reserva el dret d’actuar en contra de qualsevol atac que qüestioni la honorabilitat, la neutralitat i la capacitat de representació col·lectiva del Col·legi, dels seus òrgans i dels professionals que representa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *