Carles Mundó rep la Medalla d’Or dels procuradors de Catalunya

Redacció.

13 de desembre de 2018.

El Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya ha atorgat aquest migdia la Medalla d’Or per la seva trajectòria professional a Carles Mundó i Blanch, advocat i polític que va exercir de conseller de Justícia de la Generalitat entre gener del 2016 i octubre del 2017.

L’acte, que s’ha celebrat a l’auditori de l’Hotel Les Clarisses de Vic, ha estat presidit pel president del Consell, Ignacio López Chocarro, que ha ressaltat la implicació de Mundó en la millora de l’Administració de Justícia a Catalunya, amb dos projectes particularment destacats: “la resolució del tancament i trasllat de la presó Model de Barcelona” i el “disseny d’un sistema pioner per revisar objectivament el rendiment i treball de les oficines judicials”. López Chocarro també ha recordat el respecte mostrat per l’exconseller vers el col·lectiu de procuradors i ha destacat el seu suport a la professió des del Departament de Justícia de la Generalitat en “moments especialment difícils”. L’acte ha comptat amb la participació de la consellera de Justícia, Ester Capella, que ha dedicat unes paraules a la trajectòria de Carles Mundó.

La distinció a l’exconseller de Justícia s’afegeix a la dels prestigiosos juristes que han rebut la Medalla d’Or del Consell en anys anteriors. Així, entre els professionals reconeguts per la procura catalana, cal destacar els noms de Maria Eugènia Alegret (expresidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya), Jordi Jané (exconseller d’Interior), Ana Moleres (exdegana del Col·legi de Procuradors de Barcelona), Antonio Álvarez-Buylla (exdegà del Col·legi de Procuradors de Madrid) o Miguel Ángel Gimeno Jubero (expresident del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *