L’ICAG canvia la seva denominació per Col·legi de l’Advocacia de Girona

Redacció.

19 de desembre de 2018

El Col·legi d’Advocats de Girona (ICAG), reunit ahir vespre en assemblea extraordinària, ha acordat canviar la seva denominació oficial per la de “Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona”.

El canvi es fa per donar visibilitat a les dones advocades que formen part del Col·legi i amb una clara vocació d’apostar per un llenguatge inclusiu que tingui en compte quasi la meitat de les persones que formen el col·lectiu. Del total de 1909 persones col·legiades actualment a l’ICAG, 1027 són homes i 882 són dones, per la qual cosa les dones suposen un 46% del col·lectiu.

El canvi de denominació ha estat proposat per la Junta de Govern de l’ICAG, la qual també està integrada de forma paritària per 8 homes i 7 dones. Paral·lelament a aquesta acció, la Comissió d’Igualtat del Col·legi gironí prepara també un Pla d’Igualtat, amb l’objectiu de fer efectiu el dret a la igualtat i la no discriminació en tots els àmbits, i especialment per corregir i evitar desigualtats en la professió per raons de gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *