L’ICAB organitza un concert solidari en benefici de la Fundació Degà Ignasi de Gispert

Redacció.

7 de febrer de 2019.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un concert solidari el dilluns 11 de febrer, de 20 a 22h, al Centre de Formació de la Corporació per recaptar fons per a la Fundació Degà Ignasi de Gispert. Aquesta fundació – impulsada per l’ICAB, Altermutua i Caixa d’Advocats – treballa per promoure i afavorir l’obra social en favor de l’advocacia així com de seus respectius familiars. 

Els grups musicals que participaran en aquest concert benèfic són ‘Black Velvet band’, ‘La Banda Líquida’ i ‘Sonors’, i tots estan formats per advocats i advocades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Oferiran dues hores ininterrompudes de bona música per celebrar la festivitat del patró de l’advocacia, Sant Raimon de Penyafort, amb molt ritme.

Per poder accedir al concert, s’ha de fer un donatiu mínim de 5€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *