L’Advocacia Jove de Barcelona es solidaritza amb Proactiva Open Arms i finançarà la seva tasca

Redacció.

15 de març de 2019.

El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona), que representa als més de 6.000 advocats joves de la ciutat de Barcelona, ha posat en marxa la iniciativa ‘Euro Solidari’.

Aquesta acció té com objectiu destinar a organitzacions de caràcter benèfic un euro per cada inscripció que es faci en activitats de pagament organitzades pel GAJ Barcelona. Des del Comitè executiu del GAJ Barcelona es calcula que aquesta iniciativa recollirà més de 5.000 euros, que es destinaran anualment a un projecte o organització solidària diferent.

En aquest sentit, s’ha signat un acord entre el GAJ Barcelona i Proactiva Open Arms per tal de destinar l’import recollit durant l’any 2019 a aquesta organització.

En la signatura d’aquest acord han participat la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, el director i fundador de Pro Activa Open Arms, Òscar Camps, el president i la tresorera del GAJ Barcelona, Pol Olivet, i Carmen del Castillo, respectivament, entre altres membres del Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona.

 

Per Carmen Del Castillo, Tresorera del Comitè Executiu del GAJ Barcelona i impulsora d’aquest projecte, “la solidaritat amb els més necessitats ha marcat sempre la línia d’actuació del GAJ Barcelona. Com a col·lectiu amb una forta vocació de servei som conscients de que tenim molt a aportar a la societat. És per això que hem decidit impulsar la campanya “Euro Solidari”, a través de la qual, amb un petit gest de cadascú, s’estarà fent una aportació a una organització sense ànim de lucre que vetlli pels més desfavorits”.

“Així, aprofitant l’èxit de convocatòria que tenen els nostres esdeveniments socials, estarem contribuint entre tots a que ONGs com Proactiva Open Arms puguin continuar a dur a terme la seva meritòria tasca”, ha afegit Del Castillo.

Per la seva part, Pol Olivet, President del GAJ Barcelona, opina que “sempre és una bona noticia que la societat civil s’involucri en la defensa d’iniciatives tan lloables i necessàries com les dutes a terme per Proactiva Open Arms. No obstant, hem de recordar que organitzatives com Proactiva Open Arms no serien necessàries si les autoritats publiques duguessin a terme correctament la seva feina en pro dels Drets Humans”.
“Per això, des del GAJ Barcelona demanem a les autoritats competents que prenguin les mesures necessàries per tal que es compleixi amb la vigent legalitat internacional i no s’impedeixi el salvament de persones en situacions d’extrema necessitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *