L’ICAB es prepara per a la 4a edició de la Fira de l’Ocupació

Redacció.

6 d’abril de 2019.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza per al pròxim dijous, 11 d’abril, de 10 a 18 hores, la 4a edició de la Fira de l’Ocupació.

Es tracta d’una iniciativa que pretén posar en contacte despatxos professionals i entitats del món jurídic amb estudiants de dret, col·legiats i col·legiades de l’ICAB, associats i associades de l’ICAB per tal de facilitar opcions d’incorporació al món laboral, col·laborar entre professionals, crear espais de networking, compartir coneixements i formar-se a través de tallers innovadors i eines tant per a la cerca de feina com per a emprendre un negoci.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i de la diputada de la Junta de Govern responsable del Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP), Emma Gumbert, participaran en aquesta nova edició de la Fira d’Ocupació de l’ICAB. 

La fira compta amb uns estands -que estaran ubicats al Centre de Formació del Col·legi (Mallorca 281) i al Pati de Columnes- dels següents despatxos i empreses: AGM Abogados, Monereo Meyer Abogados, Global Pacta, Minsait, AACNI Abogados, Cuatrecasas, DAUSS, Pérez-Llorca, Garrigues, Deloitte Legal, Iterlegis: Legal Staffing Solutions, Bufete Barrilero y Asociados, Corporación Legal, Rousaud Costas Duran, Augusta Abogados, Grant Thornton, DiG Advocats, Uría Menéndez, PWC, Michael Page Personnel, Nationale Nederlanden, Querol Vives Wrede Abogados, Crowe, Voelker i Auren.

Tallers

En el transcurs de la Fira d’Ocupació de l’ICAB es desenvoluparan uns tallers per facilitar coneixements i eines pràctiques sobre les tendències en el sector legal en diferents àmbits temàtics. El primer taller, “Desenvolupa el teu talent des d’una actitud innovadora”, està pensat per als perfils a-professional i emprenedors i serà impartit per Sergi Manaut. El segon, amb Ivan de San Nicolàs com a ponent, se centra en les claus per adaptar-se amb èxit a la transformació digital i tecnològica. El tercer taller serà sobre comunicació i màrqueting per a despatxos professionals, impartit per Josep Manuel Silva.

Els tallers estan patrocinats per Alter Mútua Advocats, Mutualidad Abogacía, Banc Sabadell, Banco Santander, Sepin Editorial Jurídica i AON Empower Results.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *