Es presenta a l’ICAB el XII Congrés Nacional de l’Advocacia

Redacció.

9 d’abril de 2019.

En el marc de la conferència sobre els tres punts clau per transformar digitalment els despatxos d’advocats i advocades -organitzada per la Comissió de Transformació Digital del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona- la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola, Victòria Ortega, i el degà del Col·legi de l’Advocacia de Lleida, Jordi Albareda, han presentat el XII Congrés Nacional de l’Advocacia, que se celebrarà entre el 8 i el 11 de maig a Valladolid.

La presentació ha comptat també amb l’assistència del secretari de la Junta de Govern de l’ICAB, Jesús Sánchez,  del diputat de la Junta de Govern de l’ICAB i president de la Comissió de Transformació Digital del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Rodolfo Tesone, i de l’advocat especialitzat en consultoria per a la transformació digital de despatxos i serveis professionals Jordi Estalella.

Una advocacia transformadora. Vam ser present, som futur

Sota el lema “Una advocacia transformadora. Vam ser present, som futur”, el XII Congrés de l’Advocacia pretén ser un punt de reunió i trobada de l’advocacia espanyola per parlar de la situació de l’Advocacia, de dret, de tecnologia i de les seves implicacions, de transformacions socials, de la lluita per la igualtat o de la Constitució. També es parlarà de trobar solucions per a la situació del Torn d’Ofici o del dret de defensa, entre altres temes.

El Congrés es desenvoluparà a través de sis eixos o itineraris diferenciats, de manera que cada assistent pot fer-se una “ruta” a mida, en funció dels seus interessos. Els eixos temàtics són: “Transformacions socials i tecnològiques”; “Defensar avui llibertats i drets”; “Noves pràctiques professionals”; “Advocacia emprenedora”; “Gestió eficaç de despatxos”; “Regulació professional i supervisió”.

També es realitzaran tallers sobre eines que poden ajudar a optimitzar el treball d’una professió que compta amb 150.000 advocats, que s’estructura en més de 91.000 empreses, petites i mitjanes majoritàriament, que generen altres 60.000 o 70.000 llocs de treball indirectes i que mouen un volum de negoci d’uns 10.000 milions d’euros.

L’ICAB aposta per la participació de l’advocacia barcelonina al Congrés

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona vol potenciar la participació de l’advocacia barcelonina en el XII Congrés Nacional de l’Advocacia. Per això, facilita un codi d’un 40% de descompte sobre el preu d’inscripció als primers 100 col·legiats i col·legiades de la Corporació que sol·licitin aquest avantatge abans del 19 d’abril.

Està prevista la participació en aquesta edició del Congrés de 2.000 advocats i 250 ponents.

Entre ells hi seran presents la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ​​Mª Eugènia Gay, el secretari d’aquesta Corporació, Jesús Sánchez, entre altres membres de la Junta de Govern de l’ICAB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *