Foment incorpora Mª Eugènia Gay al seu Consell Consultiu

Redacció.

29 d’abril de 2019.

Foment incorpora al seu Consell Consultiu Mª Eugènia Gay, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). El president del Foment, Josep Sánchez Llibre, s’ha reunit aquest matí amb Gay per remarcar les línies de col·laboració de la patronal catalana amb l’ICAB, entre les quals destaca la incorporació de la degana dels advocats en un dels principals òrgans consultius de la patronal catalana.

L’advocada Mª Eugènia Gay Rosell va resultar escollida degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) en les eleccions celebrades el 28 de juny de 2017. És també vicepresidenta del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals del CGAE, presidenta de la Comissió de Mediació de la Féderation des Barreaux d’Europe (FBE) i presidenta de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

És especialista en Dret processal civil i exerceix d’advocada als àmbits del Dret de família, Dret de successions, Responsabilitat Civil, Dret registral, Associacions, Fundacions i Col·legis professionals.

Durant la seva trajectòria ha estat diputada de la Junta de Govern de l’ICAB amb el deganat de Silvia Giménez-Salinas (2005-2009), essent responsable durant aquest període del Departament de Relacions Internacionals, presidenta de la Comissió de Mediació i presidenta de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals.

Ha estat, entre 2010 i 2016, vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l’ICAB. També ha estat vocal de la Comissió de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i membre de la Comissió de Relacions Internacionals del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE).

Ha estat tutora de Dret Civil a l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ), professora del Màster de Dret processal civil i tutora del programa de pràctiques d’alumnes d’ESADE i de la Universitat Pompeu Fabra. Té un Màster en Mediació de l’ICAB i és membre de l’Associació Catalana d’Experts en Drets de Successions (ACEDS) i de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *