L’ICAB organitza un Cine-Fòrum inspirat en la jutge Ruth Bader Ginsburg

Redacció.

28 de maig de 2019.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) projectarà demà dimecres, 29 de maig, a les 18h, el documental ‘RGB’, per tal de donar a conèixer la figura de Ruth Bader Ginsburg, que es va convertir en la segona dona en la història dels Estats Units en accedir al Tribunal Suprem i que als seus 86 anys s’ha convertit en una icona feminista i de la cultura pop. La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, presentarà l’acte.

El documental ‘RGB’-nominat a dos Oscars (millor cançó original i millor documental)- fa un recorregut per la vida de Ruth Bader Ginsburg – la jutgessa més veterana de la Cort Suprema dels EUA- donant a conèixer els aspectes més íntims i desconeguts de la seva vida, des dels seus anys d’estudiant tímida fins a convertir-se en un símbol de resistència en temps d’ultradreta i de Donald J. Trump.

Un cop finalitzat el documental es farà un fòrum/debat, amb la participació de Mar Serna (Magistrada del Social de Barcelona i ex consellera del Departament de  Treball de la Generalitat de Catalunya) i Lucía Avilés (Magistrada i Encarregada del Registre Civil del Jutjat de Primera Instància i d’Instrucció nº 3 d’Arenys de Mar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *