L’ICAB i Barcelona Tech City signen un conveni per promoure la Barcelona Digital Rights Chart

Redacció.

30 de maig de 2019.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i Miquel Martí, CEO de l’associació Barcelona Tech City, han signat un conveni de col·laboració per tal de promoure a la ciutadania, en general, i a l’advocacia, en particular, un major coneixement del dret de les noves tecnologies, de la transformació digital i de la protecció de dades personals.

Arran d’aquest acord, les dues institucions organitzaran actes (conferències, seminaris, congressos) en col·laboració mútua que tinguin com a finalitat la difusió de matèries relacionades amb la transformació digital.

En aquest sentit, cal destacar que les dues entitats col·laboraran per donar impuls i internacionalització al projecte de la ‘Carta de Barcelona pels drets de la ciutadania en l’Era Digital’ (#BarcelonaDigitalRights) http://digitalrightsbarcelona.org/). Es tracta d’un projecte transversal i de caràcter internacional impulsat per la degana Mª Eugènia Gay, que s’ha materialitzat gràcies al treball de la Comissió de Transformació digital de l’ICAB i de nombrosos ‘project partners’. Aquesta iniciativa té com a finalitat disposar d’un text normatiu que defensi tots els drets digitals de la ciutadania, ja que l’avanç tecnològic és imparable i alguns dels canvis que aquest ha posat de manifest ha comportat nous perills per a les persones que cal preservar, especialment en àmbits tan essencials com el dret a la intimitat, la privacitat o el dret a l’honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *