L’ICAB acull el ‘2nd Women Business & Justice European Forum’ els dies 27 i 28 de juny

Redacció.

6 de juny de 2019.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) realitzarà els dies 27 i 28 de juny el ‘2nd Women Business & Justice’. Es tracta d’una fòrum internacional que reunirà a la seu de l’advocacia dones referents de diferents sectors professionals per tal d’analitzar i teixir aliances per promoure accions per tal de continuar posant les bases per construir una societat paritària 50/50.

El tret de sortida del ‘2nd Women Business & Justice European Forum’ el farà la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, que inaugurarà el dijous, 27 de juny, a les 9.30h, aquest Fòrum junt a Dolores Delgado, ministra de Justícia del Govern d’Espanya; i Ester Capella Farré, consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya i  Carmen Calvo Poyato, vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat.

El ‘2nd Women Business & Justice European’ Forum té la missió de contribuir a l’empoderament de la dona per tal de facilitar que aquesta pugui accedir a llocs de responsabilitat, trencant així el sostre de vidre, i contribuint a què les dones tinguin les mateixes oportunitats que els homes, especialment en l’àmbit laboral; fet que també repercutirà en reduir l’escletxa salarial i en construir un nou model de societat més justa i sense estereotips sexistes ni discriminacions relacionades amb el gènere.

Per contribuir a assolir aquests objectius el ‘2nd Women’ s’estructura en sis taules de debat: Lideratge global; Justícia i Igualtat; Ciència, investigació i tecnologia; Emprenedoria; Economia i empresa; Cultura i mitjans de comunicació.

Aquesta edició compta amb la participació de líders internacionals com Viviane Reding, ex vicepresidenta de la Comissió Europea i ex comissària de Justícia i Drets Fonamentals i Ciutadania UE; Cristina Gallach Figueres, consellera per a la Igualtat d’Oportunitats i ex Secretària-General Adjunta de l’ONU;  Svanhildur Hólm Valsdóttir, assessora Política del Ministre d’Economia i Finances del Govern d’Islàndia; Silvia Giménez-Salinas Colomer, presidenta de la Féderation des Barreaux d’Europa (FBE).

Junt a aquestes reconegudes líders a nivell europeu està prevista l’assistència d’una cinquantena de dones del món empresarial, econòmic, jurídic, periodístic, científic, cultural i de l’esport per tal de posar en valor el seu protagonisme i que el seu testimoni ajudi a altres dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *