PIMEC Joves i GAJ Barcelona s’uneixen per impulsar el teixit empresarial a Catalunya

Redacció.

21 de juny de 2019.

El col·lectiu de joves empresaris de PIMEC i el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ) han signat un acord per donar suport i potenciar l’emprenedoria i les petites i mitjanes empreses de Catalunya. ”Les bones sinergies establertes des de fa mesos entre els socis de les dues organitzacions, han donat lloc a aquesta aliança que neix de la voluntat comuna de donar suport els joves emprenedors”, segons comenta Albert Ferré, president de PIMEC Joves Barcelona.

Segons Pol Olivet, president del GAJ “els últims mesos hem comprovat que la col·laboració entre les dues entitats genera complicitats potents i moltes oportunitats de negoci”. En aquest sentit, PIMEC Joves i el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona han volgut formalitzar aquesta cooperació per tal que els socis de les dues entitats puguin gaudir de més beneficis. D’aquesta manera, tal i com apunta Josep Soto, president de PIMEC Joves, “Ambdues organitzacions, molt actives a tot el territori, es comprometen a potenciar activitats conjuntes que promoguin el desenvolupament de les capacitats dels seus socis i aportin un major valor afegit permetent incrementar ràpidament la seva xarxa de contactes”.

Mitjançant aquest acord, s’oferiran diferents activitats de formació, assessorament i networking als més de 6.000 advocats i advocades associats al GAJ i a tots els socis menors de 41 anys del PIMEC. D’aquesta manera, es potenciaran les capacitats necessàries per aprofitar i explotar noves oportunitats de negoci, permetent establir o fer créixer una empresa.

Els cursos, tallers i seminaris oferts emmarquen un gran ventall d’àmbits relacionats amb l’activitat empresarial, com són els contractes tecnològics, la negociació i el marketing, entre d ’altres. I és que l’èxit empresarial recau tant en les noves tecnologies i la capacitat de venta, com en conèixer totes les possibilitats l’abast del món empresarial. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *