El GAJ Barcelona crea un Mentoring en Dret Digital pels joves advocats

Redacció.

23 de setembre de 2019.

El Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona), ha posat en marxa la 6a edició del Mentoring; una iniciativa creada pel GAJ Barcelona amb la qual es pretén prestar recolzament als joves que s’acaben d’iniciar en l’exercici de la professió.

El Mentoring s’ha convertit, desprès de sis edicions, en una important eina per tal de donar resposta als dubtes, necessitats o inquietuds que poden sorgir en el dia a dia dels joves advocats i advocades en els àmbits Laboral, Civil, Família, Penal i Digital. Així mateix, el GAJ Barcelona segueix innovant i adaptant-se a els nous vents de canvi de la professió i ha estrenat aquest nou any judicial amb la incorporació del Dret Digital com la nova branca que englobarà el Mentoring.

Com funciona el Mentoring?

El Mentoring consisteix en un treball de cooperació col·lectiva, que es porta a terme mitjançant reunions de petits grups de persones, supervisades i coordinades per un advocat/da mentor/a. Els usuaris plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.

En aquesta edició el Mentoring té una durada de vuit mesos, d’octubre 2019 a maig 2020. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, mensualment, de 14h a 16h.

Per a en Pol Olivet, President del GAJ Barcelona, aquesta sisena edició del Mentoring “confirma definitivament la solidesa d’un projecte ideat i construït pel GAJ Barcelona on advocats de diferents generacions han creat un espai a través del qual ajudar i aconsellar als advocats joves en dubtes, qüestions i necessitats del seu dia a dia professional”.

“L’èxit del projecte del Mentoring és tal que altres agrupacions d’advocats joves i col·legis d’advocats s’hi han sumat a la nostra iniciativa, incorporant aquest pioner projecte del GAJ Barcelona”, apunta Olivet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *