Jesús Sánchez, condecorat amb la ‘Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort’

Redacció.

27 de setembre de 2019.

El secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez, ha estat condecorat amb la ‘Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort’, en el marc d’un acte institucional celebrat divendres tarda a la seu de l’ICAB.

El secretari general de l’Administració de Justícia, amb rang de subsecretari, del Ministeri de Justícia, Antonio Viejo Llorente, ha estat l’encarregat de lliura-li el títol acreditatiu i d’imposar-li les insígnies de la condecoració. Aquesta condecoració li va ser atorgada per la ministra de justícia (Ef.), Dolores Delgado, el passat 11 de juny.

La ‘Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort’ és una distinció creada el 1944, per premiar els rellevants mèrits contrets per persones que intervenen en l’Administració de Justícia, en l’estudi del Dret en totes les seves branques, així com pels serveis prestats en activitats jurídiques que depenen del Ministeri de Justícia.

El secretari de la Junta de Govern, Jesús Sánchez, ha destacat que ‘és un honor rebre aquesta distinció ja que exerceix l’advocacia de forma vocacional perquè a través del dret es pot ajudar a les persones a resoldre alguns dels seus problemes i en aquest sentit ha destacat també que és un reconeixement al treball realitzar per l’equip de la Comissió de Normativa de l’ICAB i als èxits obtinguts en relació a la redacció de lleis relacionades amb la 2a oportunitat’.

En l’acte institucional celebrat a l’ICAB hi ha participat també Eduardo Torres González-Boza, degà emèrit de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granada, qui ha pronunciat la laudatio del condecorat, mentre que el diputat-bibliotecari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i secretari de la Sessió, Joaquim de Miquel Sagnier, ha estat l’encarregat de llegir l’acord de concessió de la Creu Distingida de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort a Jesús Sánchez.

Entre els assistents a l’acte cal destacar la presència del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló; del secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, Joan Abad; del tinent fiscal de Catalunya, Pedro Ariche; la directora general de la Administració de Justícia, Esmeralda Rasillo; del director general de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bernadí; de la directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Núria Cleries; del secretari de Govern del TSJC, Jaume Illa;  els degans emèrits del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Jaume Alonso-Cuevillas; Josep Ma. Antràs; Sílvia Gimenez-Salinas; Pedro L. Yúfera; Enric Leira;), entre altres autoritats.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, ha clausurat l’acte felicitant a Jesús Sánchez i destacant que és un honor comptar en la seva Junta de Govern amb una persona que té passió pel dret i una avalada trajectòria professional i important i destacada vàlua personal. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *