L’ICAB analitza en el marc del II Congrés d’Actualitat Mercantil les novetats sobre contractes financers i conflictes societaris

Redacció.

24 d’octubre de 2019.

Prop de 140 persones participen avui dijous, 24 d’octubre i demà divendres, en eI II Congrés d’Actualitat Mercantil, que organitzen la Secció de Dret Mercantil del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Grup de Recerca Consolidat en Dret Mercantil i que se celebra a la seu de l’advocacia barcelonina.

La diputada de la Junta de Govern de l’ICAB Yvonne Pavia ha inaugurat la segona edició del Congrés juntament amb Daniel Vázquez, catedràtic de dret mercantil de la Universitat de Barcelona (UB) i director del grup de recerca; i Lluís Esquerra, advocat i president de la Secció de dret mercantil de l’ICAB.

Temes que s’analitzaran

El congrés es divideix en quatre taules rodones que serviran per analitzar les principals novetats sobre contractes financers i conflictes societaris, con són el ‘Significat legal dels principals termes financers dels contractes de finançament’; ‘Negociació de contractes financers: tècniques i consells pràctics’; ‘Conflictes societaris, valoració d’empresa i pactes parasocials: lliçons d’un cas recent’ i els ‘Conflictes societaris: avantatges i inconvenients de la via penal i la via mercantil. 

Dins el marc del Congrés també es realitzaran dues conferències magistrals: una a càrrec del  magistrat del Tribunal Suprem Pedro Vela, que abordarà els contractes financers complexes i els reptes de MIFID II  (Markets in Financial Instruments Directive II), i l’altra a càrrec de la magistrada de l’Audiència Provincial Marta Cervera, sobre conflictes societaris en la jurisprudència.

Més d’una vintena de ponents, entre els quals hi ha advocats i advocades, economistes, magistrats i magistrades, catedràtics i professors experts en dret mercantil participen en aquesta edició del Congrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *