Prop de 250 alumnes han realitzat la prova d’accés a l’advocacia a l’ICAB

Redacció.

28 d’octubre de 2019.

Prop de 250 alumnes han realitzat aquest passat dissabte, 26 d’octubre, a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona la prova de l’examen d’accés a la professió d’advocat i procurador. Es tracta de la segona convocatòria d’aquesta prova, la primera es va realitzar el passat 6 d’abril.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona té convenis per a la realització dels màsters d’accés amb diferents Universitats catalanes: Universitat de Barcelona, amb la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la Universitat Pompeu Fabra, amb la Universitat Abat Oliba CEU i amb la Universitat Oberta de Catalunya.

Cal destacar que gràcies al treball d’aquesta Corporació a les seus on hi ha llengua cooficial els alumnes han pogut realitzar la prova en castellà o en aquesta altra llengua, de manera que a Catalunya els alumnes han disposat de les preguntes de l’examen en català.

Llei d’accés a la professió d’advocat

Els i les estudiants de grau de dret han de realitzar i superar el màster d’accés a l’advocacia així com un examen per poder exercir com a advocat o advocada. Aquesta última prova és obligatòria des de l’aprovació de la Llei d’accés a les professions d’advocat i procurador, que va entrar en vigor l’any 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *