El CICAC s’incorpora al Col·legi d’Advocats Penal Internacional

Redacció.

31 d’octubre de 2019.

El Consell de l’Advocacia Catalana s’ha incorporat al Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI), institució fundada l’any 2002 per promoure el desenvolupament d’una professió jurídica independent davant la Cort Penal Internacional (CPI), amb seu a La Haia, i d’altres tribunals internacionals.

D’aquesta manera el Consell passa a formar part del CAPI, organisme que agrupa una comunitat jurídica formada per Col·legis d’Advocats, bufets, associacions independents d’advocats, organitzacions no governamentals  i membres individuals que operen en el camp de la justícia internacional per recolzar la Cort Penal Internacional i desenvolupar una política penal que promogui els principis fonamentals de la justícia.

Paral·lelament, el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, i el Secretari General del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Jaume Antich Soler, han signat un conveni de col·laboració entre els dos organismes en virtut del qual el Consell assumeix la secretaria tècnica del CAPI, tasca que prestarà amb la finalitat de donar serveis als seus col·legiats i afavorir l’intercanvi de coneixements amb altres organisme internacionals.  La signatura s’ha dut a terme aquest matí a la seu del Consell de l’Advocacia Catalana, a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *